Честит рожден ден, Нели Узунска!

Честит рожден ден, Нели Узунска!

На 24 юни рожденичка е солистката на “Виевска фолк група”, Нели Узунска - Драмалиева. Народната певица сподели, че ще събере близки и приятели за празника в изискан ресторант в родния си град Смолян. В момента тя е в майчинство, защото на 1 март нейното семейство се увеличи с още един член. Тогава се роди малкият Димитър, посрещнат с много радост и от 7-годишната дъщеря на певицата, Рая.
Независимо, че бебето е само на три месеца, Нели Узунска успява да съчетае своите лични и професионални ангажименти и в момента участва в записите на новите песни на “Виевска фолк група”. И този път фолклорните композиции на групата носят мелодиката на Тракия и Родопите. Изпълнителката разкри пред www.planeta.tv, че ще се включи и в снимките на видеоклиповете на новата продукция, които ще направят премиера в Planeta Folk Official в края на лятото.
Музикална компания “Пайнер”, телевизиите “Планета Фолк” и “Планета” честитят рождения ден на Нели Узунска - Драмалиева с пожелание за здраве, щастие и много сбъднати мечти!

 

КАТЕГОРИИ