Честит рожден ден, Палома

Честит рожден ден, Палома

Звездната рожденичка днес е Палома. Младата изпълнителка стана майка тази година и затова днес празникът й ще бъде още по-вълнуващ. Палома е родена на празника Рождество на Пресвета Богородица и точно затова вярва, че Божията майка я закриля в живота. Днес, когато самата тя е майка, се чувства окрилена от любов и надежда.
2
През 2022 година Палома прекара повечето време в Обединените Арабски емирства, където сключи граждански брак в Дубай и роди там своята дъщеричка Доника Мария. Но носталгията по България вече си казва думата и певицата планира скорошно завръщане. Тя е заредена с много хъс и ентусиазъм за нови музикални проекти и обещава скоро да представи един от тях за радост на своите почитатели.
Последният видеоклип “Фатална” Палома ни представи през февруари, а той трайно се настани в сърцата на феновете и те го избраха като един от най-предпочитаните видеоклипове на млади изпълнители в “Пайнер” през тази година.
Честит рожден ден, Палома – от музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета”, и очакваме скоро да се завърнеш на сцената.

КАТЕГОРИИ