Честит рожден ден, Пепа Янева!

Честит рожден ден, Пепа Янева!

На 13 октомври е рожденият ден на солистката на оркестър “Орфей”, Пепа Янева. Певицата ще посрещне своя празник с най-близките си хора, в очакване на един прекрасен юбилей. На 10 декември заедно със съпруга си Георги Янев  ще отпразнуват 30 щастливи години семеен живот. 30 години, изпълнени с много любов, с много работа и творческо вдъхновение. 30 години едно щастливо и задружно семейство, за което днес най-голямата радост е малкият им внук, с когото ги дари дъщеря им Цветелина Янева.
Оркестър “Орфей” определя 2018 година като много силна. Тя започна с изява на музикантите в зала “Арена Армеец”.

Последваха многобройни участия в празници, събори, концерти, както у нас, така и в Гърция, Испания, Германия, Македония, а през декември предстои гостуване във Франция. В началото на лятото оркестър “Орфей” засне и 5 нови мелодии, повечето по текст и музика на Пепа Янева и Георги Янев. Нова година музикантите ще посрещнат на голямата сцена. В първите минути на 2019-та те ще веселят жителите и гостите на новата Европейска столица на културата – град Пловдив, с красиви тракийски мелодии.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” поздравяват Пепа Янева за рождения ден с пожелания за крепко здраве и много изяви на музикалната сцена!

КАТЕГОРИИ