Честит рожден ден на Поли Паскова

Честит рожден ден на Поли Паскова

На 22 юни своя рожден ден отбелязва народната певица Поли Паскова. Феновете на българския фолклор добре познават творчеството й и с удоволствие слушат песните й. Те знаят, че в миналото Поли Паскова е била елитна спортистка – част от националния отбор по баскетбол, играла е в женските отбори на “Славия”, “Нефтохимик”, “Марица”, Черно море”. Сега по нейния спортен път върви големият й син Любен Пасков, който изпраща силен волейболен сезон в Германия. Може би затова самата тя казва, че в живота на всяко нещо гледа като на състезание, а народната музика за нея е вдъхновение.
Тази пролет Поли Паскова зарадва почитателите на неравноделните ритми с голям концерт в Зала 1 на НДК – София. “20 години живот с песен” бе неговото мото, а зрителите на “Планета Фолк” със сигурност ще могат да го гледат, когато певицата го представи за ефир.
2
Поли Паскова обожава пътешествията – както зад граница, така и в страната ни. Тази пролет тя видя отблизо живота в Индия и се зареди с много невероятни впечатления от там. Само преди дни пък беше в Габровския балкан. Женският Габровски / Соколски манастир бе в програмата й, както и едно уникално за българщината място – Архитектурният музей на открито “Етъра”, създаден от инж. Лазар Донков да съхрани традициите, духа и занаятите на Възраждането.

“Кафе на пясък в “Етъра”. Тук съм снимала доста клипове преди години. Хапнахме уникално вкусни симидчета, гевречета и милинки с масло, малка пауза на кето диетата…”, сподели с вълнение и усмивка Поли Паскова.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Поли Паскова с пожелания за здраве, вълнуващия пътешествия и нестихващо творческо вдъхновение!

КАТЕГОРИИ