Честит рожден ден, Росица Пейчева!

Честит рожден ден, Росица Пейчева!

С позитивна нагласа и вяра, че по-доброто предстои, рождения си ден днес посреща фолклорната певица Росица Пейчева. От ранни зори тя получава многобройни поздравителни честитки от роднини, приятели и почитатели, които вече направиха деня й много специален.

“Пожелавам си само здраве и спокойствие – за мен, за близките ми и за всички хора, защото аз съм такъв човек, не се чувствам добре, когато другите са зле. И както се казва в една родопска поговорка - “Стига на 1 човек да си наместил сърцето, достатъчно е“ – това ме прави и мен щастлива, защото обичам да радвам хората и да се раздавам за публиката“, откровена е звездата на телевизия “Планета Фолк“.

Предвид времената, в които живеем, днес Росица Пейчева няма да отбележи празника си шумно, а напротив - ще празнува в тесен семеен кръг в заведение в Асеновград.

Лятото на 2021 година носи още един прекрасен повод за радост за изпълнителката – тя отбелязва 30-годишен юбилей на музикалната сцена. По този повод е решила да изненада почитателите си с нов албум, който ще носи заглавие “Заспало е челебийче“. В него Росица Пейчева ще включи както познати от последните няколко години песни, така също и 7 нови мелодии, които е подготвила с много любов за ценителите на българския фолклор. През юли певицата реализира видеоклипове към тях с режисьора Радослав Георгиев в Лилково, а премиерата им се очаква поетапно в официалния YouTube канал на телевизия “Планета Фолк“ в YouTube – Planeta Folk Official и в ефира на музикалната медия. Първият от тях, “Заспало е челебийче” вече е факт и радва всички почитатели на певицата.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета Фолк” честитят рождения ден на Росица Пейчева с пожелания за здраве, семейно щастие, много сбъднати мечти и професионални успехи!

КАТЕГОРИИ