Честит рожден ден, Светла Иванова!

Честит рожден ден, Светла Иванова!

Поздравленията по случай рождения ден на Светла Иванова вече валят в социалните мрежи. Много са нейните последователи и приятели, защото сферите, в които се изявява са няколко. Тя е позната на широката аудитория най-вече със своята музика, но мнозина са почитателите на нейните книги и статии в социалните мрежи. През последните години за Светла Иванова музиката и йогата са тясно свързани. Наскоро тя успя да “узакони” тази своя любов в албума “По пътя”, където е изпяла на български едни от най-популярните мантри. 

“Мантрите са много силни като въздействие, но не по-малко специални от българските народни песни и най-вече православните песнопения. Всички те са създадени, за да са достъпни за всички, да ни карат да чувстваме, да живеем съзнателно в настоящия момент и да помним за какво сме тук и какви трябва да бъдем. Оставили сме оригиналните текстове, защото в тях няма случайно подбрани срички”, разказва певицата в свое интервю за блогърската рубрика Yoga Talks.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Светла Иванова с пожелание за здраве и много нови предизвикателства!

КАТЕГОРИИ