Честит рожден ден, Таня Маринова!

Честит рожден ден, Таня Маринова!

На Празника на любовта и виното рожден ден празнува Таня Маринова, най-новото попълнение в музикална компания “Пайнер”. Преди седмица певицата представи първия си поп-фолк проект със заглавие “Ще ме помниш” в официалния канал Planeta Official в YouTube. С този видеоклип Таня Маринова прави дебют и в поп-фолк жанра, защото тя вече е известна, предимно като блестящ изпълнител на народни песни. Лентата, реализирана от режисьора Николай Скерлев, веднага привлече вниманието на меломаните, които побързаха да я оценят с многобройни харесвания и положителни коментари:

“Много добър старт, браво! Имаме нужда от нови и талантливи изпълнители!”, “Ех, един път да чуем и да видим пееща певица и страхотна песен, и то на самия дебют. Прекрасна е и много красива. Успех!”, “Много силен текст, а мелодията се запомня бързо. Най-накрая поп-фолк, уникална си!”, “Браво, Таня! Поздравявам те за първия хит. Ако продължаваш в същия дух, ще станеш топ име в “Пайнер”. Поздравления на екипа, с който си работила.”, “Таня Маринова пя на сватбата ми, много хубав глас има и пее много хубаво на живо. Пожелавам й успех!”

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Таня Маринова с пожелание за много сбъднати мечти и звездна кариера!

КАТЕГОРИИ