Честит рожден ден, Теди Александрова!

Честит рожден ден, Теди Александрова!

Теди Александрова e звездната рожденичка от “Пайнер”, която има повод да почерпи днес. Официалните профили на певицата в социалните мрежи вече се изпъстрени с многобройни хубави пожелания за празника. Администраторът на нейната страница във Facebook също зарадва изпълнителката с емоционален пост:

“Честит рожден ден, Теди! Желая ти изключително здраве, щастливи моменти, небивал успех и безброй покорени върхове! Продължавай да ни радваш с хитовете – енергийни бомби! Бъди все така топ, топ, топ, желая хитовете ти да се въртят навсякъде нонстоп! Давай, капитанке на топ кораба-майка, продължавай да “правиш на мозайка“! Пожелавам ти да твориш със същата неповторима енергия, съчетана с безрезервна обич към почитателите си! Весел празник!”


Теди Александрова все още е под влияние на емоциите от концерта “17 години телевизия “Планета” на 4 декември. Тя беше посрещната с много любов и аплодисменти от публиката в зала “Арена Армеец”. Певицата беше заложила на няколко хитови заглавия за своята изява – “Корабът-майка”, “Котка”, “От София до Банско”, “Топ”, “Аз измръзнах” и “Пате”, които определено разгорещиха страстите на меломаните. Визията на Теди отново беше секси и провокативна като красив акцент в целия аутфит беше черна кожена барета.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Теди Александрова с пожелания за здраве, щастие и неповторими звездни моменти!

КАТЕГОРИИ