Честит рожден ден на Ангелина Милева и сестри Филатови

Честит рожден ден на Ангелина Милева и сестри Филатови

Днес е не двоен, а троен празник, защото рожден ден имат три фолклорни диви – Ангелина Милева, Мария и Магдалена Филатови. И трите са закърмени с красиви фолклорни мелодии, и трите носят музиката в душите си – пеят от сърце и радват мало и голямо.
Ангелина Милева тази година посреща своя рожден ден не с една, а с цели две нови фолклорни мелодии. Първата – “Празник е Гергьовден” зрителите на телевизия Planeta Folk HD гледаха като част от новата празнична фолклорна програма “Празник в “Приказките” 2024”. Музиката и аранжимента на песента са на Димитър Милев, текстът е написан от Полина Дакова, а режисьор на видеоклипа е Тенчо Янчев.

“Прекрасна песен от прекрасна певица…” – така почитателите на фолклора определиха новият музикален проект на Ангелина Милева.

До края на юни премиера ще направи и още един видеоклип на нова песен, представен от Ангелина Милева.

Близначките Мария и Магдалена Филатови също се радват на обичта на публиката и не спират да радват зрители и слушатели с нови мелодии, избрани с много вкус. Двете певици предвиждат съвсем скоро да снимат нови песни и така да направят Лято 2024 още по вълнуващо не само за самите тях, но и за техните почитатели.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” желаят здраве и много вдъхновение на Ангелина Милева, Мария и Магдалена Филатови и нека все така да ни радват с гласовете си.

КАТЕГОРИИ