Честит рожден ден на Ани Хоанг

Честит рожден ден на Ани Хоанг

В първия ден на август рожден ден празнува Ани Хоанг. Певицата е щастлива, че е родена в най-жаркия месец, изпълнен с много емоции, морски купони и приповдигнато настроение. Самата тя не издаде как ще отпразнува своя личен ден, но със сигурност той ще бъде паметен. По традиция любимият мъж на певицата, режисьорът Людмил Иларионов - Люси, всяка година се грижи Ани Хоанг дълго да помни датата 1 август, затова и този път ще й поднесе куп вълнуващи изненади.
2
За всички тях феновете на певицата ще разберат от фотосите, които ще се появят в нейните социални профили в интернет. Специално за www.planeta.tv Ани Хоанг издаде още, че има нова готова песен, която съвсем скоро ще запише в студиото. Певицата очаква и подходящ момент, за да я заснеме. Смята, че това ще се случи до края на август или в началото на септември, а веднага след това ще ни представи този проект в YouTube канала на “Пайнер” – PlanetaOfficial, както и в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Ани Хоанг с пожелания за здраве, щастие и много успехи!

КАТЕГОРИИ