Честит рожден ден на Димана и Здравко Мандаджиев

Честит рожден ден на Димана и Здравко Мандаджиев

Днес рожден ден празнуват двама изпълнители със свой почерк в музиката – Димана и Здравко Мандаджиев. Заредени с много лятно настроение, те ще се насладят на вниманието на своите семейства и приятели. Изненада ще има и то все хубави.
След успеха на песента “Една порода” Димана вече работи усилено по нов музикален проект. Певицата леко “повдига завесата” като анонсира, че той ще бъде дует, но все още не издава кой ще й партнира пред камерата. Дали видеото и песента ще се появят до края на лятото или с тях Димана ще прекрачи в музикалната есен, също не споделя. Сега певицата се е отдала на своята ваканция в Турция и се наслаждава на слънчеви ласки и морски емоции.

Здравко Мандаджиев днес ще празнува рождения си ден със семейството и с много свои почитатели. Заедно със съпругата Ради и двете момчета – Димитър и Цветан ще бъдат край Пещера. Там в летовището “Св. Константин” се провежда 6-я Национален събор на народното творчество, на който Здравко Мандаджиев е гост – жури. Певецът обещава да бъде обективен в преценките си, но и благосклонен към талантливите и гласовити участници в конкурса.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” пожелават на Димана и Здравко Мандаджиев здраве и творческо вдъхновение, и нека

КАТЕГОРИИ