Честит рожден ден на Димана и Здравко Мандаджиев

Честит рожден ден на Димана и Здравко Мандаджиев

Днес, 30 юли е много специален ден за двама от изпълнителите на музикална компания “Пайнер”. Димана и Здравко Мандаджиев отбелязват своите рождени дни, а това е повод за празник и много усмивки.
Дни преди своя личен ден Димана предприе едно голямо пътуване до страната на любовта – Франция, където за миг успя да се потопи в атмосферата, предшестваща откриването на Олимпийските игри в Париж. В своя профил в социалните медии певицата сподели най-интересните моменти от това пътуване. Нейните последователи видяха вълнуващи моменти от гостуването й в Дисниленд и забележителни фотоси край Айфеловата кула.

Здравко Мандаджиев също посреща своя рожден ден много музикално. През уикенда той бе част от VIII издание на Националния фолклорен събор “Св. Константин” в Пещера. Заедно с участниците два дни и той бе потопен в магията на българските ритми и се постара обективно да дава оценките си.
И за Димана, и за Здравко Мандаджиев предстои едно изпълнено с музика лято. Двамата изпълнители с нетърпение очакват следващите срещи със своите почитатели, за да ги зарадват с песните си.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” поздравяват Димана и Здравко Мандаджиев с техните лични празници и им желаят здраве и много щастливи мигове!

КАТЕГОРИИ