Честит рожден ден на Еви Аспарухов

Честит рожден ден на Еви Аспарухов

Рожденик днес е Еви Аспарухов, а празникът за него започна още в неделния ден. Младият изпълнител е щастлив с успеха на своите песни и с обичта, която получава от почитателите. На всички тях обещава да бъде по-активен в музикално отношение през 2024 година и да продължи да ги радва с мелодични и хитови песни.

Не е тайна, че Еви Аспарухов много харесва родния си град Ловеч, особено пролет, когато цъфтят люляците. Затова той е избрал да живее и твори точно в Ловеч, още повече, че градът е в самия център на България и от там много бързо може да стигне до всеки свой концерт. Талантливият изпълнител страшно много се гордее със своя баща Алекси Аспарухов и своята майка Ася. Не крие, че обича предизвикателствата в живота, а за свое хоби е избрал “да ходи по трудния път, да дава максимума от себе си и така да преодолява препятствията, които съдбата му поднася”. Може би затова често експериментира и приема различни предизвикателства.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” поздравяват Еви Аспарухов с неговия личен празник и му желаят да изпее много красиви мелодии.

КАТЕГОРИИ