Честит рожден ден на Иван Дяков

Честит рожден ден на Иван Дяков

На 16 март своя рожден ден празнува фолклорният изпълнител Иван Дяков. И тази година той е щастлив да продължи празника за рождения ден на телевизия “Планета Фолк” със своя личен ден. Певецът ще отбележи повода заедно със семейството си в Благоевград, а многобройни са честитките за него и от почитателите на красивите македонски мелодии. Първа с поздрав бе неговата дъщеря Ивана Дякова, с която певецът създава много красиви песни.

По случай 16 години телевизия “Планета Фолк” и за своя рожден ден Иван Дяков подари на любителите на хубавите македонски песни нов видеоклип на една добре позната и обичана песен – “Кога зашумят шумите”. Мелодията е в репертоара на изпълнителя от много години, но ето че сега дойде време да я представи и с видеоклип. Режисьор е Петър Картулев, а зрителите на телевизия “Планета Фолк и Planeta 4K останаха впечатлени от изпълнението и участниците във видеото, които пресъздадоха епични сцени от борбите ни за независимост.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Иван Дяков, като му пожелават много здраве, семейно щастие и нови творчески успехи.

КАТЕГОРИИ