Честит рожден ден на Ивелина Колева

Честит рожден ден на Ивелина Колева
Слушай в Стрийминг Платформите

На 21 януари рожден ден празнува обичаната фолклорна изпълнителка Ивелина Колева. Отново първи изненадаха рожденичката нейната пораснала наследница Виктория и сестра й Преслава. Определено те отлично знаят как да усмихнат деня й и как да я заредят с положителни емоции.

“Искам да благодаря на Бог, че добави още една година към живота ми! Преди да дойде лавината от пожелания за рожден ден, нека да бъда първата,която ще си пожелае здраве,щастие,любов,късмет,успех и нека Господ да ме благослови!”, написа Ивелина Колева в ранната сутрин на своя рожден ден.

Нейната сестра Преслава също побърза с поздравите:

“Честит рожден ден, моя сладка какичко! Обичам те много!

Ивелина Колева винаги е казвала, че за нея рождения й ден е много специален, защото съвпада с друг много важен празник:

“21 януари е Бабинден по стар стил и в моя край това е голям празник. Чества се в цяла Добруджа с много запазени стари ритуали. Жените се обличат в народни носии, правят голяма трапеза, пеят, играят хора. След това отиват до чешмата на селото и ако срещнат мъж му взимат калпака и му искат откуп.”

Тази година своя рожден ден Ивелина Колева посреща и с нов фолклорен албум. В дните преди Коледа тя и музикална компания “Пайнер” представиха “Моме Невено”, събрал красиви мелодии, изпяти от певицата през последните години. Новият фолклорен албум на Ивелина Колева – “Моме Невено” ви очаква в музикалния магазин на “Пайнер” - PaynerOnline, както и в online-магазините eMAG, MyStock и Bazar.bg. Той може да бъде поръчан още на mail: sklad@payner.bg и на тел. 0391 600 55 и 0889 508 873.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Ивелина Колева с пожелание за здраве и творческо вдъхновение!

КАТЕГОРИИ