Честит рожден ден на Милко Калайджиев

Честит рожден ден на Милко Калайджиев

Многобройните почитатели на поп-фолка знаят датата 23 септември, защото точно днес своя рожден ден празнува една от легендите в попфолка - неподражаемият Милко Калайджиев. Всяка година личният му празник предизвиква лавина от пожелания от роднини, приятели и колеги, които успяват да го развълнуват. Така е и тази есен, а звездният рожденик е готов с широка душа да приема всички поздрави.
2
Милко Калайджиев обича родния Свиленград и твърди, че за нищо на света не би го напуснал. Голямата му любов, наред с музиката, е неговото семейство – съпругата Маргарита и порасналите близнаци Алекс и Антонио. Певецът с най-легендарния мустак в Републиката никога не се е страхувал от трудностите в живота. Минал е през различни професии, но никога не се е отказвал от мечтите си.

“Когато правиш нещо с кеф, няма начин да е лошо” – твърди Милко Калайджиев.

Музиката и клубната сцена го правят щастлив, но не крие и мечтата си близнаците му да се реализират като лекар и архитект и той след време да се оттегли от активната работа. Но до тогава Милко Калайджиев има да изпее още много, много песни…
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Милко Калайджиев като му пожелават здраве, щастие и още много хубави музикални проекти!

 

КАТЕГОРИИ