Честит рожден ден на Надя Казакова

Честит рожден ден на Надя Казакова
Слушай в Стрийминг Платформите

На 7 септември рожден ден празнува народната певица Надя Казакова. Тя е родена в Свиленград, но учи в Музикална паралелка в Димитровград. Завършва АМТИИ “Проф. Асен Диамандиев” в Пловдив и сега е на финала на своята магистратура там в специалност “Изпълнителско изкуство”. Богата е музикалната биография на Надя Казакова. Още на 12 годишна възраст става част от Ансамбъл “Сакар” в Свиленград. От 2001 до 2005 г. е участвала в Националния фолклорен ансамбъл “Филип Кутев”, а след това постъпва в 7/8 АД (”Шоуто на Слави”) като част от петорката в предаването “5 Старс”.

2023 година е преломна за певицата. След близо 10-годишна пауза тя се завърна сред изпълнителите на най-голямата музикална компания в България – “Пайнер” и за 8 месеца успя да зарадва почитателите на хубавата музика с 4 нови свои народни песни. Сега Надя Казакова празнува с най-близките си, но и със своите почитатели на концертната сцена. Тя е част от Представителния ансамбъл на въоръжените сили (ПАВС) на Република България и наред със соловите си концерти, участва и в почти всички изяви на Ансамбъла.

“Правя това, което обичам най-много, а именно да пея и затова съм истински щастлива!”, не крие Надя Казакова.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят празника на Надя Казакова и й желаят вдъхновение и хъс в предстоящите проекти.

КАТЕГОРИИ