Честит рожден ден на Невена

Честит рожден ден на Невена

Една от солистките на фолклорния дует Калина и Невена – Невена днес има повод да почерпи. Певицата посреща своя рожден ден, заредена с вдъхновение и амбиции за нови музикални проекти. Миналата година през май тя стана майка и тази година за първи път посреща своя личен празник заедно с вече порасналата си дъщеричка Петрия. Скоро младото семейство подготвя и светото кръщене на своята наследница и това се очаква да бъде голямото събитие за тях през тази година.

Заедно със своята дуетна половинка – Калина, Невена съвсем скоро ще зарадва почитателите на българския фолклор с ново заглавия в репертоара на фолклорния дует. Феновете с нетърпение очакват премиерата на тяхната нова песен и с основание, защото двете певици никога не ги разочароват. И този път те са подготвили нещо много вълнуващо за всички тях. Телевизия Planeta Folk HD ще направи премиерното излъчване преди светлите Великденски празници.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета Фолк” честитят рождения ден на Невена с пожелания за здраве, щастие и много професионални успехи!

КАТЕГОРИИ