Честит рожден ден на Пепа Янева

Честит рожден ден на Пепа Янева

Днес празникът е в семейството на музикантите Пепа и Георги Яневи. Обичаната певица посреща своя рожден ден и има повод да почерпи за здраве и късмет. В атмосферата на спокойствие и семеен уют в къщата им в село Белащица тя приема многобройни поздрави и пожелания от приятели, колеги и почитатели.
Тази есен бе много вълнуваща за народната певица, защото нейната дъщеря Цветелина Янева и подари едно незабравимо пътуване до Париж. Двете заедно станаха свидетели на грандиозните прет-а-портета от седмицата на модата във френската столица. Така успяха да се заредят емоционално и да научат модните тенденции, не само за сезон Есен-Зима, но и за 2024 година.
2
Талантът и обичта към фолклора Пепа Янева е предала и на своите деца, които често пеят заедно със своите имените родители. Гордостта на мама и татко безспорно е Цветелина Янева, която днес е едно от големите имена в поп-фолка, но винаги с голямо удоволствие е изпълнявала и красиви български народни песни. От своята майка Цветелина Янева е наследила не само таланта на певица, но и перфектните черти, защото според ясно личи, че майка и дъщеря са буквално като две капки вода - приликата е наистина впечатляваща.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” желаят на Пепа Янева здраве, вдъхновение и още много вълнуващи пътешествия.

КАТЕГОРИИ