Честит рожден ден на Преслава

Честит рожден ден на Преслава
Слушай в Стрийминг Платформите

Една от най-харесваните и обичани изпълнителки в българската музика – Преслава днес чества рождения си ден. Родената под знака на Рака певица е щастлива да го посрещне, обгърната с много любов и емоции. Най-близките й хора – Паола и Павел още в ранни зори я дариха с целувки и пожелания за здраве и любов. Феновете на Преслава също са щастливи, че в навечерието на своя рожден ден тя им подари песента “Спомени” – дует с Аристос Константину. Те не крият възхищението си:

“Една красива жена, притежаваща зашеметяващ глас. Още с първото слушане тази песен стана една от моите любими. Прекрасна си! Обожавам те!... Уникална и неповторима си Преслава! Песента е въздействаща и определено най-слушаната от мен в последните дни… Музиката е много модерна, текстът и тоалетите са убийствени! Поздравления за хубавия проект… Комбинацията между гръцко и българско е феноменална. Обожавам гласът на Преслава!”

Самата певица от сърце благодари:

“Благодаря на всички, които написаха толкова прекрасни коментари за новата песен “Спомени” и видеото към нея. Прегръщам ви!”

Но какво би било Лято 2023 без “Балканско за разкош” – хитът, който звучи по няколко пъти всяка нощ в клубовете в цялата страна.

“Най красивата и яката певица… Възхищаваме ти се! Уникално парче! Лудо, диво и ретро! Преслава е топ! Различна и нетипична, много добра песен…”, категорични са феновете.

А за рождения й ден едно от пожеланията гласи:

“Запази упоритостта, с която преследваш целите си, смелостта, с която атакуваш новите предизвикателства и вярата, с която посрещаш всяко ново изпитание!”

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” изпращат своите поздрави към Преслава за рождения ден и пожелават все така да бъде усмихната, лъчезарна и успешна!

КАТЕГОРИИ