Честит рожден ден на Райна

Честит рожден ден на Райна

В последния ден на септември рожден ден празнува най-голямата любителка на пътешествията в поп-фолка – Райна. Звездата на музикална компания “Пайнер” умело съчетава своите многобройно сценични изяви със страстта си да посещава красиви и екзотични места по целия свят. На сцената пък Райна ни подарява в пъстър букет любими народни песни и поп-фолк хитове.
2
Днес любителите на фолклора получават поредната приятна изненада от Райна за нейния рожден ден и това е най-новия й видеоклип със заглавие “Млада невеста под върба седи”. С него певицата ще си направи подарък за своя личен празник и ще обогати дискографията си. Премиерата бе в 15.00 часа, в YouTube канала - Planeta Folk Official, а от 18.30 часа и в програмата на телевизия Planeta Folk HD.
Дали своят рожден ден Райна ще посрещне в България или отново е стегнала куфарите за ново пътешествие, предстои да научим. А последното голямо предизвикателство пред нея, което сподели в социалните мрежи, бе Китай. Почти две седмици Райна се потопи с света на необятната Китайска култура, доста попътува, посети много интересни места и успя да запечата най-вълнуващите на снимки, които после сподели със своите фенове.
3
“Честит рожден ден, Райна! Да си здрава и щастлива, да продължаваш да ни радваш с твоя талант и красота, да си благословена! Весел празник… Нека сърцето ти прелива от любов и щастие! Да запазиш човешкото в себе си, защото много малко хора го притежават! И нека пътя, по който вървиш те отведе до мястото, което най-силно желаеш!... Честит да е денят, в който си родена, РАЙНА! С цялото си сърце и с цялата си почит и уважение към теб ти пожелавам горещо да бъдеш неизменно здрава, все така устремена към всичко, което те прави щастлива!”, пишат верните почитатели на певицата
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” също пожелават на Райна един прекрасен рожден ден и нека емоциите от нови пътешествия никога не я напускат!

КАТЕГОРИИ