Честит рожден ден на Росица Пейчева

Честит рожден ден на Росица Пейчева

Днес рожденик е обичаната народна певица Росица Пейчева. Изпълнителката винаги е казвала, че обича своя личен ден, но тази година той ще бъде много по-различен, защото тя ще го празнува заедно с най-младия член на семейството – нейния малък син Георги.
2
Днес поздравите са не само за мама Роси, но и за малкият принц, защото той кара мама и татко да се усмихват непрестанно. Почитателите на българския фолклор и на песните на Росица Пейчева не крият възхищението си от нейния героизъм и смелост да стане отново майка. Пожелават й да бъде здрава и много щастлива:

“Усмивките казват всичко, нека винаги да греят на лицата ви… Живи и здрави, щастливи и успешни бъдете винаги! Малкият палавник много приключения и радост да ви носи! Много сте хубавки сладурчетa… Да ви е живо и здраво малкото слънчице, радвайте му се и бъдете много щастливи и Благословени!... Леле, леле… майка на три деца, от което едното бебе и изглежда зашеметяващо Браво! Възхищавам се… Прегръщаме ви, слънчица!”

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” пожелават на Роси Пейчева един прекрасен рожден ден, а на цялото й семейство – радостно и незабравимо лято!

 

КАТЕГОРИИ