Честит рожден ден на Симон

Честит рожден ден на Симон

Най-новото попълнение в каталога на музикална компания “Пайнер” – Симон днес празнува своя рожден ден. Точно 21 години отбелязва младата певица, а това е добър повод да се повесели и забавлява. Симон предварително не е планирала парти за днешния ден, но с умиление си спомня датата 15 септември и първия учебен ден.
2
Може да кажем, че своя рожден ден Симон ще празнува и с дебютната си песен в “Пайнер” – “Ниагара”. Парчето се радва на популярност в стрийминг-платформите, а видеото – на интереса на меломаните в YouTube канала PlanetaOfficial. С “Ниагара” в своя любим плейлист Симон се надява скоро да тръгне и на пътешествие. Може би си спомняте, че премиерата на песента и видеоклипа тя посрещна в Рим, а новата желана дестинация е още по-на юг. Столицата на испанската провинция Каталуния – Барселона е сред приоритетите на певицата и със сигурност ще бъде “покорена” от нея още тази есен.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” пожелават на Симон да сбъдва мечти, да бъде все така упорита и да постига целите си. Честит рожден Ден!

КАТЕГОРИИ