Честит рожден ден на Соня Немска

Честит рожден ден на Соня Немска

Може би ще се изненадате, но за Соня Немска нейният рожден ден не е само на 16 януари. Певицата по традиция го празнува не един, а цели два дни и това не е случайно.

“Понеже съм родена в последните минути на 15-ти януари, а главната акушерка е решила да ме запише на 16-ти, мога да си празнувам и в двата дни. А ако ми е кеф, мога дори и на 17-ти.”, написа тя преди време в социалните мрежи

.
2
И тази година традицията е спазена и тържествата за рождения ден започнаха още вчера. Соня Немска е щастлива с обичта на своите фенове и много горда с постиженията на своята пораснала дъщеря Рая. Младата госпожица се изявява като репортер за една от големите национални телевизии и нейните журналистически материали карат Соня Немска да се умилява от вълнение.
Соня Немска с радост посрещна 2024 година, заредена с нови сили и емоции. Очаква вдъхновението да бъде нейния спътник през тези 366 дни и със сигурност няма да пропусне да изненада приятно публиката с нов хит в следващите месеци.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Соня Немска с пожелание за здраве, щастие и още много сбъднати мечти!

КАТЕГОРИИ