Честит рожден ден на Тони Дачева и Светла Дукатева

Честит рожден ден на Тони Дачева и Светла Дукатева

Днес, на 6 февруари, рожден ден празнуват две емблематични изпълнителки в своя жанр – Тони Дачева и Светла Дукатева. Още от зори към тях полетяха много честитки и пожелания за личния им ден от колеги, приятели и почитатели. За Тони Дачева със сигурност най-приятните моменти на този ден ще й бъдат подарени от нейната дъщеричка Виктория. Единственото, което певицата с кадифен глас си пожелава е най-вече здраве за нея и близките й, защото то е безценно и е основния двигател за всичко в живота. Другото, което й дава сила и я стимулира да прави хубави песни, е обичта на феновете. На всички тях Тони Дачева обещава, че ще продължи да ги радва с хубави песни.

“Отмина още една година от моя живот на тази планета, по която стъпвам 57 години! Благодаря на всички хора, с които ме е срещнал живота и са допринесли за сегашното ми Аз! Нищо случайно не е случайно! Радвам се, че имам възможност да правя това което обичам!”, написа в социалните мрежи пвицата.

Много специален е днешния 6 февруари за народната певица Светла Дукатева защото на нейната торта ще има точно 30 свещички. За годишнината певицата от Родопите подарява на своите почитатели своя дебютен фолклорен албум. Неговото заглавие е “Българско хоро”, тържествата по повод рождения ден и промоцията на албума ще продължат и на 10 февруари, когато в ресторант-градина “Корията” Светла Дукатева ще събере колеги и приятели за двойния празник.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождените дни на Тони Дачева и Светла Дукатева с пожелания за много здраве, щастие, вдъхновяващи моменти и нови хубави песни!

КАТЕГОРИИ