Честит рожден ден на Валя

Честит рожден ден на Валя
Слушай в Стрийминг Платформите

На Велика събота рожденичка е Валя. Певицата е особено щастлива, че тази година Възкресение Христово и рождения й ден съвпадат. Така тя и семейството й ще празнува двойно. Валя не крие, че лично за нея семейството е най-важната ценност.

“То е истинска крепост. Не е лесен живота в България, на никой не му е лесно, но все пак семейството е това, което те задържа, твоята опора и трябва да се отстоява. Минаваш през семейния живот през много катаклизми - и през хубави емоционални моменти, и през много трудни, но както казват, когато са двама заедно – трудно няма“.

2
Неотдавна Валя изненада приятно своите почитатели с нова фолклорна мелодия, музиката на която е написана от самата нея. Тя носи заглавието “Сватба”, а видеото засне Николай Скерлев. Тази песен, както и други прекрасни фолклорни заглавия от нейния репертоар са избрани от телевизия “Планета Фолк” за празничната програма от 17.30 часа.
Телевизия “Планета” и музикална компания “Пайнер” поздравяват Валя за рождения ден и пожелават на нея и семейството й весели и светли Великденски празници!

КАТЕГОРИИ