“Честит рожден ден” ни подари Галена на финала на 2022 г.

“Честит рожден ден” ни подари Галена на финала на 2022 г.

В очакване на блестящата 2023 година Галена успя да зарадва многобройните си фенове с нова песен и видеоклип. “Честит рожден ден” е заглавието на проекта и със сигурност то ще остане в сърцата на хората.

“Той има рожден ден, но тази песен е подарък за теб! Ако това е твоята история, не забравяй, че с музика винаги е по-леко. Благодаря на всички замесени, че се постараха да успея да ви подаря “Честит рожден ден” на финала на тази година. Приятно слушане и гледане!”, обърна се Галена към своите почитатели.

2
Декември 2022 година е много емоционален за Галена. Звездата на телевизия “Планета” за втора година бе част от журито на “Гласът на България”. Сезонът бе вълнуващ и изпъстрен с много положителни моменти. Но само няколко дни след неговия финал Галена обяви, че се оттегля от формата.

“Гласът на България” е вълнуваща емоция. За мен беше истинско удоволствие да се докосна до таланта на всички участници от последните два сезона, да работя с невероятния екип, който прави предаването, да споделя всичко това с моите любими Дара, Любо и г-н Лечев. Благодаря им за смеха, за сълзите, за музиката! Аз изпълних своята мисия - на сцената да звучат повече от нашите прекрасни български песни! Обичам да спирам, когато ми е най-хубаво, затова е време за следващия голям проект. #ОтборГалена завинаги ще остане в сърцето ми! Даре, Жаки, честита победа!”

Кое ще бъде следващото предизвикателство за Галена предстои да разберем през 2023 година. А след поредица от клубни изяви в България, за Новогодишната нощ Галена ще се отправи към Доминиканската република. Заедно с многобройна българска общност тя ще изпее най-хубавите си песни за старта на 2023 година в Пунта Кана.

КАТЕГОРИИ