Честити 25 години на голямата музикална сцена, Ивана!

Честити 25 години на голямата музикална сцена, Ивана!

На 14 септември Ивана и нейният бенд отбелязаха 25 години на голямата музикална сцена. Всъщност кариерата на музиканти за тях е повече от 25 години, но на тази дата певицата подписва договор със своите продуценти и издатели – “Пайнер” и затова Ивана смята тази дата за началото на бляскавата си музикална кариера.
2

“За нас ти не си просто певица – ти си вдъхновение! През годините, заедно със Стояна и Румен, създадохте песни за нашите радости и тъги, обединявайки ни със своята музика. Твоят талант, емоция и отдаденост ни карат да се чувстваме част от нещо по-голямо. Ти си пример за нас – за това как с много труд, страст и вяра в себе си, можеш да достигнеш върхове, за които си мечтал. Благодарим ти за всяка нота, за всяка дума, за всеки момент, който си споделила с нас. С нетърпение очакваме още много години музика и магия, които само Ивана и Бенд могат да създадат! Продължавай да блестиш така ярко и да ни караш да чувстваме… любов!”, написаха верните почитатели на Ивана и така я поздравиха за нейните 25 години на професионалната музикална сцена.

3
Ивана винаги е ценяла хората, с които работи и винаги с голямо уважение се е отнасяла към Румен и Стояна, с които през годините създадоха прекрасни песни – златни хитове в новата българска музика. И днес тези песни се слушат от феновете и дори те искат нови мелодии в същата стилистика.

“Онези песни са направи в един период, в който е трябвало да изпея точно тези песни, точно аз, да стигна до хората. Това са песните, които продължават да бъдат моята визитна картичка. Аз никога няма да се откажа от “Ало, мамо”, “За какво са ми всичките тези пари”. Аз няма да се откажа да пея песните, които са принципа и морала ми. Първата песен, с която станах популярна, беше “100 патрона” – споделя Ивана в интервю.

“Ивана, бъди жива, здрава и благословена! Обичам те! И не спирай да твориш и да ни радваш с нови прекрасни песни!”, е поздравът на Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета”.

КАТЕГОРИИ