“Честито Кръщене” от Сестри Диневи

“Честито Кръщене” от Сестри Диневи

“Честито Кръщене” е най-новото заглавие в дискографията на фолклорния дует Сестри Диневи. Малко след като представиха на публиката своя последен албум “Корени”, те решиха да зарадват своите почитатели с нова авторска песен на основата на Македонската фолклорна област. “Честито Кръщене” е по музика на Диляна Динева, текст – на Мариета Ангелова и аранжимент – на Стоян Генов – Стоки. Режисьор на видеото е Антон Динев.
2
Идеята за песента и за видеоклипа идва от самите изпълнителки и по-точно от Миглена, която съвсем скоро предвижда да кръсти в Християнската вяра своята дъщеричка Мария. Диляна съвсем скоро имаше имен ден, а следващия месец предстои рождения ден и на Миглена.

“Честито Кръщене” е с Македонско звучене, в любим ритъм за почитателите на фолклора, затова сме сигурни, че те много бързо ще я харесат и заобичат.”, казват сестри Диневи. – “Създадохме я с много любов за един от най-хубавите и вълнуващи празници във всяко младо семейство, а именно Светото Кръщене.”

За фолклорния дует Сестри Диневи лятото е любим сезон. Не само защото е изпълнен с много срещи с почитателите на фолклора, но и защото винаги намират време да бъдат заедно със семействата си на почивка. Двете с нетърпение очакват времето за ваканция, за да се заредят с много летни емоции с любимите хора. Затова Диляна и Миглена Диневи пожелават на своята публика едно интересно и много вълнуващо Лято 2024.

 

КАТЕГОРИИ