Честито на Иван Паскалев

Честито на Иван Паскалев

На 12 април рожденик е ръководителят на Формация “Паскалев-Пловдив” – виртуозният цигулар Иван Паскалев. Празникът той ще посрещне подобаващо, а близки, приятели и колеги от зори бързат да го поздравят и да му честитят.

“Трябва да правим хубава музика, хубави песни, които да се харесват на вас, слушателите и зрителите! Вие сте хората, за които свирим, за които се трудим с желанието да ви доставим поне малко удоволствие и радост”, казва Иван Паскалев и стои твърдо зад думите си.

Песните в репертоара на Формация “Паскалев-Пловдив” са най-вече авторски. Иван Паскалев гради своите мелодии върху основата, която дава автентичното народно творчество, като търси ново, по-модерно звучене. Така песните достигат до по-голяма аудитория и най-вече до младите хора. За Паскалев най-хубава е музиката на Тракия, неговия роден край, и затова тя е в основата на повечето му композиции.
Иван Паскалев е виртуоз на цигулката. Според него този инструмент се вписва изключително добре в народните формации.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Иван Паскалев и му желаят творческо вдъхновение и здраве!

КАТЕГОРИИ