“Цяло лято“ с Теди Александрова

“Цяло лято“ с Теди Александрова

Цяло лято в нощните клубове у нас със сигурност ще звучи последният музикален проект на Теди Александрова - “Цяло лято“. Още от първо слушане песента грабва със своя заряд и провокира мисли за слънце, море и купон. Мелодията е създадена в съавторство между певицата и композитора Светлин Къслев, който е направил и аранжимента. Текстът по традиция е на Теди Александрова и той отразява настроението, което владее изпълнителката този сезон.

“Бийтът е супер откачен и енергичен. Звучи много модерно, западно, не ми звучи българско”, отбеляза звездата на телевизия “Планета“ и допълва, че с този проект не изневерява на себе си, но иска да предложи нещо свежо и различно на своите почитатели.

Зрителите не закъсняха със своите оценки, които дават категоричен отговор на въпроса: Създала ли е Теди Александрова летен хит:

“Страхотна песен. Точно като за лятото, свежа със зарибяващ текст и летен клип“, “Теди вади хит след хит“, “Браво момиче, успех на песента“, “Ооооо, нов хит, браво Теди“, “Само ме радваш, уникална е, супер свежа песен и клип“, “Адмирации, Теди. Песента е високо ниво, а клипа е убийствен“, “Сега и тази песен ще се слуша навсякъде, цяло лято“, “Поздравления, продължавай така и занапред, Теди“, пишат меломаните.

Още тази вечер певицата ще представи на живо “Цяло лято” пред публиката в “Планета Пайнер клуб” в Стара Загора.

 

КАТЕГОРИИ