Комплекс “Приказките” посреща Галена

Комплекс “Приказките” посреща Галена

В първия уикенд на февруари - събота, 3 февруари, голямото парти ще бъде в Planeta Payner Club – Димитровград и в Комплекс “Приказките”. Специален гост е Галена, а градусът на купона е гарантиран. През януари Галена отбеляза 20 успешни години на музикалната сцена и това е още един добър повод за завръщането й към началото на своята кариера, а именно Комплекс “Приказките”.
2
Двете клубни партита на Галена в Planeta Payner Club – Димитровград и в Комплекс “Приказките” край Харманли са в навечерието и на нейното презокеанско турне в САЩ. Точно затова и програмата, която е подбрала е доста разнообразна и атрактивна. Освен своите големи хитове Галена ще представи пред публика и най-новата си песен “Мъко моя”, с която отбеляза и 20 години на музикалната сцена.

“Нямаше как да не отбележим юбилея с песен, защото в крайна сметка музиката е това, което ни свързва. Избрах точно тази песен да постави началото на #GalenaXX, защото ми е безкрайно любима, защото носи значителен емоционален заряд, защото прекрасно импонира на настроението на ледената зима навън. Искам да благодаря на всички по веригата, които дадоха всичко от себе си, за да мога днес да ви подаря “Мъко моя”… Благодаря и на всички вас за хилядите честитки, за безрезервната любов и подкрепа! Наистина ме накарахте да се почувствам обичана и специална…”, обърна се емоционално Галена към почитателите си.

КАТЕГОРИИ