Цветелина Янева и Денис Теофиков начело на “Планета Топ 20“

Цветелина Янева и Денис Теофиков начело на “Планета Топ 20“

Последният месец на 2018-та донесе победа за Цветелина Янева и Денис Теофиков в класацията “Планета Топ 20“. “Грешка беше“ е новия лидер в подреждането през декември, изкачвайки се с позиция нагоре в сравнение с ноември. Това е първия съвместен проект на изпълнителите до този момент и по всичко личи, че публиката приема тази колаборация повече от добре. Това пролича и по време на концерта “17 години телевизия “Планета“, където лайв премиерата на песента на голяма сцена бе съпътствана от многобройни овации, аплодисменти и бисове.

През декември 2018 г. “Феноменален“ на Галена отстъпва с позиция надолу и заема второ място, а трети е Галин с “Как си, кажи“, чийто видеоклип певецът реализира в английската столица – Лондон.
Поредният хитов проект на Джена - “Яко ми е“ също бележи успех, като се изкачва до 4-та позиция в музикалния чарт.

Пети са Деси Слава и Фики с “Да вдигнем шум“, а шеста е друга любимка на публиката – Емануела с актуалния си проект “Направи така“.

Един от тоталните хитове на 2018-та, “Да гори в любов“ на Преслава, през декември заема седмо място в “Планета Топ 20“, а девето публиката отреди на Борис Дали с “Няма да съм твой“.

Прави впечатление огромния интерес към младия изпълнител Денис Теофиков, чийто три проекта, представени до този момент са сред фаворитите на меломаните в края на изминалата година. И трите заглавия намират място в първата десятка на “Планета Топ 20“. Освен лидерската позиция, името на певеца откриваме на 8 място със самостоятелната песен “Мило мое“, както и на 10-то заедно с Джулия в “Оп-Оп“.

КАТЕГОРИИ