Цветелина Янева с чувствена балада преди празниците

Цветелина Янева с чувствена балада преди празниците

Стилен и впечатляващ видеоклип предложи Цветелина Янева на своите фенове дни преди големите Коледни празници. Напълно в унисон със зимата е и баладичното настроение, което носи песента “Краят с мен”. Почитателите на певицата я затрупаха с поздравления и суперлативи в социалните мрежи веднага след официалната премиера на лентата:

“Тази година Цветелина Янева изненадва яко с клипове и музика! И тази песен е изненада, пожелавам й успех”, “Цвети, обикнах те още с първата ти песен, пак балада, “Открадната любов”, и продължавам да те обичам, най-вече заради гласа ти! Песента е страхотна! Поздравления и успех!”

“Не мога да спра да я слушам, песента е уникална, а гласът е невероятно нежен.”, “Точно от такива песни имаме нужда. Радвам се, че Цвети не изневерява на стила си вече толкова години! Тотален хит!”

Музиката и аранжиментът на “Краят с мен” са на Diamond Beat Production, а текстът е дело на творческия тандем – Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисьор на въздействащото видео е Николай Нанков, ефектните кадри са заснети от Георги Марков, а Цветелина Янева е изключително красива в своята елегантна дълга черна рокля с безкрайна цепка.

КАТЕГОРИИ