Цветелина Янева: Ще представя проекти, които са близки до мен

Цветелина Янева: Ще представя проекти, които са близки до мен

Цветелина Янева посрещна Великден традиционно със семейството си на Бачковския манастир. Изпълнителката и Оркестър “Орфей” споделиха празника със своите почитатели, като се върнаха към българските корени и зарадваха с изпълнение на народни песни зрителите на bTV.
Пред камерата на “Тази неделя” Цвети Янева разкри, че фолклорната музика живее в нея и тя ще продължава да я изпълнява с удоволствие и занапред.

“Ша ида, мамо” е първата песен, която изпълних още във втори клас на голяма сцена заедно с родителите ми. Имам и награда за фолклорен албум, това е голяма чест”, споделя звездата.

Тя е изключително щастлива от факта, че музикална компания “Пайнер” уважава народната музика и много от големите имена в поп-фок жанра не спират да предлагат на почитателите си и фолклорни проекти.
Звездата и тази година ще зарадва публиката с участие в празничната фолклорна програма на телевизия “Планета” – “Пролет в Приказките”.
Цветелина Янева разкрива, че в момента подготвя проекти, които са близки до нея самата. Тя е категорична, че отсега нататък ще представя песни, които е почувствала, без да се съобразява с актуалното течение.

“Правила съм компромиси в музиката, съобразявала съм се, но това е моето решение – да пея, каквото усетя аз”, допълва изпълнителката.

 

КАТЕГОРИИ