Цветно настроение от Магда

Цветно настроение от Магда

Този уикенд Магда зарадва последователите си с нова предизвикателна снимка в своя Инстаграм профил. Певицата демонстрира секси визия и повече от перфектна форма в цветни кадри, изцяло в тона на новия сезон. Почитателите не закъсняха да изкажат предположенията си, че това е кадър от нов музикален проект. Истината е, че чаровната изпълнителка усилено работи по нова песен. Само след няколко дни Магда ще влезе в студиото, където ще запише предстоящия си сингъл. За момента певицата издава само, че този път залага на динамично парче. Магда споделя още, че се старае, тя и екипът й да обърнат внимание на всеки детайл.
Заедно с работата по новата си песен, Магда успява да се наслади на първите пролетни дни, заедно с дъщеричката си. Певицата използва всеки свободен момент, за да прекара време с малката Никол, която съвсем скоро направи първите си крачки и се радва на слънчевите дни заедно с мама.
Освен още добро настроение и слънчеви емоции началото на април ще бъде белязано и с много пътувания. Наред с музикалните си участия, Магда ще посети очарователния Истанбул, заедно с половинката си Влади. Веднага след връщането си изпълнителката ще заснеме и видеото към предстоящата си песен, за което обещава изненади!

КАТЕГОРИИ