DJ Живко Микс възроди хит на Сашо Роман

DJ Живко Микс възроди хит на Сашо Роман
Слушай в Стрийминг Платформите

Ремиксът на вечния хит на Сашо Роман “Обещание” е най-новото заглавие в дискографията на DJ Живко Микс. В записа се включва и Анелия, с която ди-джея има дългогодишна творческа колаборация. Видеоклипът е заснет от режисьора Ивайло Спасов и в него ще видим и оригиналът – Сашо Роман. За днешните тийнейджъри ще припомним, че “Обещание” е по музика на Георги Красимиров – Герасим и текст на Георги Милчев – Годжи. В новия вариант принос за текста има и Петя Радева. Ремиксът е аранжиран от Пламен Станчев – Змея.
2

“Избрах тази песен, защото вярвам, че любовта е най-силното и най-важното чувство в живота на всеки. Тя е способна да те преобрази напълно, а тази песен има текст и мелодия, които докосват и оставят отпечатък в сърцето на всички, които я чуят. Това е проект, който подготвям повече от година. Искам да благодаря на  моите продуценти Мария и Митко Димитрови за подкрепата, относно песента, на Сашо Роман за това, че се съгласи да участва, на Пламен Станчев-Змея за аранжимента, на Йордан Йончев-Гъмзата за отсвирите! Благодарности и на режисьора Ивайло Спасов за заснемането на клипа. Разбира се - специални благодарности на Георги Милчев-Годжи и на Георги Красимиров-Герасим, както и за текста на Петя Радева! И моето огромно благодаря на Анелия, че се съгласи да придаде още повече блясък на проекта! Надявам се тази версия на песента да Ви хареса и да бъде моя подарък към Вас за Свети Валентин!”, написа DJ Живко Микс в YouTube канала на “Пайнер” – PlanetaOfficial, където “Обещание” – ремикс получи своята премиера.

Празникът на любовта – 14 февруари ди-джеят избра да отпразнува със своята съпруга на едно много мило за тях място – Париж. Френската столица е символ на романтика, а новата му песен 100 % е звучала за двамата, заредена в мобилните им телефони от стрийминг платформите.

КАТЕГОРИИ