“Да, да, да” събра Магда и Йорданис Агапитос

“Да, да, да” събра Магда и Йорданис Агапитос

Магда и гръцкият изпълнител Йорданис Агапитос представиха в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube своя първи дует. Песента, озаглавена “Да, да, да”, е по музика и аранжимент на Йорданис Агапитос, който е автор на гръцкия текст. Дони Василева – Чачова пък написа партията на български, изпята от Магда. Феновете на поп-фолка не останаха безразлични към новия международен музикален проект и побързаха да отправят своите поздравления в социалната мрежа:

“Много готина песничка, грабна ме още от първо слушане. Звучи актуално, но има и очарованието на по-мелодичните песни от преди години. Успех!”, “Магда тази година предлага интересни проекти. Продължавай в същия дух!”

“Поредният добър проект, който предлага Магда. В следващите дни усещам, че само тази песен ще въртя...”, “Музиката е интересна. Определено е нещо различно и по-трудно се възприема. Браво!”

Режисьор на видеоклипа е Николай Скерлев, който е реализирал ефектните кадри на Витоша и на още няколко локации. Магда е много красива и в страхотна форма, предвид, че вече е в седмия месец на своята бременност. Певицата искрено се надява новия й дует “Да, да, да” да докосне почитателите на поп-фолка и да влезе в плейлистите на DJ-те.

КАТЕГОРИИ