“Да гърмим“ събра Ави Бенеди, DJ Живко Микс и Яница

“Да гърмим“ събра Ави Бенеди, DJ Живко Микс и Яница

Нова гореща колаборация изненада феновете на поп-фолка в първия ден на юли. Ави Бенеди и DJ Живко Микс ft. Яница обединиха идеи и гласове в сингъла “Да гърмим“, с който ще атакуват клубната сцена и музикалните класации през Лято 2021. Анонс за този проект изпълнителите направиха още преди месеци, а Ави Бенеди още тогава сподели:

“Идеята беше моя. Много харесвам Яница и Живко Микс като професионалисти. Живко усеща изключително точно какво ще се хареса на публиката, работата му като диджей го е направила по-сензитивен за хитовете, а Яница е едно от топ имената в попфолка - страхотен глас, страхотна визия, леко предизвикателно поведение, точно това, което ми трябваше за тази песен“


Определено “Да гърмим“ заинтригува меломаните още с премиерата си, защото бе представено с оригинално и изпълнено с настроение видео. Негов режисьор е Радина Миленчева, а оператор е Радослав Георгиев. Музиката е на Ави Бенеди и грузински фолклор, а изпълнителят създава и аранжимента на парчето. Текстът пък е съвместно дело на Мариета Ангелова и Георги Бонев /Жокер/.
“Да гърмим“ вече може да гледате в PlanetaOfficial в YouTube, както и в ефира на новата телевизия Planeta4K.

 

КАТЕГОРИИ