“Да гори в любов” сред фаворитите на публиката за концерта “17 години телевизия “Планета“

“Да гори в любов” сред фаворитите на публиката за концерта “17 години телевизия “Планета“

Една от най-желаните песни, които меломаните биха искали да чуят на концерта “17 години телевизия “Планета“ е “Да гори в любов“ на Преслава. Това става ясно от коментарите на абонатите в канала на изпълнителката в YouTube, до които тя реши да се допита за своето представяне на сцената на зала “Арена Армеец“.

“Здравейте, приятели! Наближава концерта по случай рождения ден на телевизия “Планета“. Реших да се обърна към Вас и да разбера, кои са вашите предпочитания за песни, които искате да изпълня“, пише Преслава в секцията общност.

Многобройните й почитатели веднага се включват в дискусията, като едни от най-често споменаваните заглавия наред с актуалния сингъл на звездата са “Не се изтриваш“, “Моето слабо място“, “Обратно в играта“, “Пада звезда“ и др.

Често желани са и емблематични песни от репертоара на Преслава - “Водка с утеха“, “Лъжа е“, “Дяволско желание“, “Нямам право“, “И когато съмне“. Какъв ще е финалният избор на певицата за микса й на спектакъла обаче ще разберат само тези, които на 4 декември ще бъдат в най-голямата концертна зала у нас. Билети за спектакъла “17 години телевизия “Планета“ може да откриете на eventim.bg.

 

КАТЕГОРИИ