“Да гори в любов” на Преслава на върха в “Планета Топ 20”

“Да гори в любов” на Преслава на върха в “Планета Топ 20”

“Да гори в любов” на Преслава е новият лидер в музикалната класация “Планета Топ 20” за октомври. Лентата направи премиера преди малко повече от месец в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube и към днешна дата има близо 8 милиона преглеждания. На втора позиция зрителският вот постави дуетът “Грешка беше”, който събра в интересна колаборация Цветелина Янева и най-новия изпълнител в каталога на “Пайнер”, Денис Теофиков.

В челната тройка влиза и хитовият проект на Яница, “Въртележката”, който повече от месец владее плейлистите на DJ-те в дискотеките. Четвъртото място е за “Просяци” на Анелия, проект с много силно емоционално послание. “Купих ти сърце” на Емануела и Джордан продължава да е в Топ 5 за пореден месец.

Дългоочакваният проект на Малина “Грехове”, със специалното участие на Галин, се изкачва до 6-та позиция този месец. В първата десятка на чарта на телевизия “Планета” за октомври откриваме още няколко горещи заглавия – “Камъните” на Роксана, “Не слагай от отровата” на Джена и Андреас и “Кажи й” на Мария.

“Много съм добра” на Деси Слава влиза в класацията директно на 10-то място. Ако искате да разберете, кои са останалите отличници от звездите на телевизия “Планета” този месец, не пропускайте да гледате цялата класация в официалния канал на телевизия “Планета” в YouTube – PlanetaTV Official.

КАТЕГОРИИ