Да се върнем към любимите времена

Да се върнем към любимите времена

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” решиха да зарадват своите многобройни почитатели като ги предизвикат да се върнем заедно към любимите времена. Това ще стане със специалната компилация от хитове, предлагана във всички стрийминг-платформи “Back to… The Favorite Times Vol. 1 I 2024”. Тези от вас, които редовно слушат музика в Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music и др. сигурно вече са разбрали, че първата част на тази хитова селекция вече е активна.
2
В новата Payner All Stars Collection са включени 10 тотални хита, представени от Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” през 1999, 2003, 2005, 2008, 2009, 2010 и 2011 години. Това са “Приказен сън” на Камелия, “Осем, Осем” на група 88, “Завинаги твоя” на Преслава и Party Time на Мая и DJ Живко Микс. В музикалната подборка са включени още “Любов необяснима” на Яница, “Още” на Елена, “Едвам ме нави” на Константин. От по-новото време са хитовете на Джена – “Не ставаш”, на Цветелина Янева – “На практика” и Анелия с ремикса на “Проба-грешка”.
Това е само първата част от тази Payner All Stars Collection. Желанието ни е всеки месец при меломаните да пристига нова селекция с големи хитове от златните години на поп-фолка.

КАТЕГОРИИ