“Да ти дам ли малко” развълнува публиката

“Да ти дам ли малко” развълнува публиката

Най-новият клип на Мария “Да ти дам ли малко” предизвика истински фурор сред меломаните. Песента направи официална премиера в Planeta Official и в ефира на телевизия “Планета” на рождения ден на певицата на 13 януари и вече се радва на над 140 000 преглеждания в You Tube. За интереса към парчето говори и фактът, че на следващата вечер в клуба, където Мария отпразнува рождения си ден, всички пееха в един глас с нея:

“Благодаря на всички, които направиха празника ми още по-вълшебен. Обичам ви всички”, сподели Мария, развълнувана от изненадите и вниманието, които получи за празника.


Певицата избра стилна червена рокля за празненството, което продължи до ранните часове. Веднага след официалната лайв промоция на клипа, любезните домакини от Megami Club в столицата, посрещнаха рожденичката с бутикова торта и шампанско. За втората част на клубната си изява Мария изненада всички гости с оригинален черен гащеризон.

Щастлива от успеха на своя нов проект, Мария не пропусна да благодари на целия екип, участвал в реализацията на “Да ти дам ли малко”:

“Искам да благодаря на целия екип работил по проекта: на Даниел Ганев за музиката и аранжимента, на оркестър “Карандила”, на Тина Денчевa за текста и на Калин Димитров, който е тонрежисьор на “Да ти дам ли малко”. Клипът заснехме с Людмил Иларионов - Люси, гримът е на Кирил Чалъков, косата - на Милена Димитрова-Фифи за Fetish, сценограф е Августина Маркова -Тути и стил за Ballet Fame. С участието на Balet Fame. Личен стил - All u re in white. Благодаря, на Георги Малев, за страхотната репортажна работа и фотосесия към видеото.”

снимки: Георги Малев

КАТЕГОРИИ