“Дай ми още” е новия лидер в “Планета Топ 20”

“Дай ми още” е новия лидер в “Планета Топ 20”

Лидерската позиция в музикалната класация “Планета Топ 20” за месец декември е запазена за актуалния хит на Анелия “Дай ми още”. Песента се появи в навечерието на Студентския празник и веднага влезе в дискотеките. Анелия уцели десятката с “Дай ми още”, която до момента има над 5 400 000 преглеждания в официалния канал Planeta Official в You Tube.
Втората позиция е запазена за най-новото музикално бижу в репертоара на Емануела със заглавие “Почти перфектен”.

Интересният проект на Деси Слава “И на всички като тебе” съвсем заслужено се нареди на трето място. Той е последван от безспорния хит на Галин ft. Преслава “Царя на купона”. Теди Александрова и нейното парче “Ня`а проблем” ft. Азис, издържано в музикалната линия, която певицата следва, е на пето място.

Феновете определиха шестата позиция за “С друг ме бъркаш” на Фики ft. Галена. Най-новото музикално трио, което събра DJ Живко Микс, Анелия и Илиян, в проекта “Колеги”, може да се похвали със седмо място. Останалите три позиции в челната десятка в музикалната класация “Планета Топ 20” за месец декември са запазени за “Да те бях зарязала” на Цветелина Янева ft. Галин, забавното парче на Галена “#МамаУраган” и “Is This Love”, песента дала заглавие на дебютния албум на Фики.

КАТЕГОРИИ