“Дай ми още” на Анелия хит и в Турция

“Дай ми още” на Анелия хит и в Турция

За успеха на последния хит на Анелия “Дай ми още” в България няма нужда да се говори, фактите са красноречиви: вече седмици наред песента е водеща в различни музикални класации и е едно от най-предпочитаните и желани парчета в клубовете. Още по-добрата новина е, че песента е оценена и извън граница. Тъй като снимките на видеоклипа бяха реализирани в Истанбул, звездата на “Пайнер” направи и версия на турски език със заглавие “Unutamam”. Припомняме ви, че един от основните домакини при заснемането на внушителното видео бе дворецът “Чираан”.
Известната частна музикална телевизия в Турция – Viva, която се гледа и в цяла Европа и Русия, излъчва по 5 пъти на ден клипа “Unutamam” и сингъла по радиото със същото име. Вече има интерес и от други канали, съобщават от Отдел култура и туризъм към Посолството на Република Турция в България, без чието съдействие този проект нямаше да се реализира:

“Щастлива съм, че “Дай ми още” се прие изключително добре тук, а радостта ми е още по-голяма, когато виждам, че започва да жъне успехи и в южната ни съседка. Там пазарът е толкова голям, че самият факт, че радиата и телевизиите ме нареждат до певци като Таркан и Сердар Ортач, вече ме прави горда като представител на България. Благодаря на целия екип, който стои зад проекта. Сърдечни благодарности на Тони Стораро за текста на турски език и на другите ми приятели от турски произход за помощта да науча как да изговарям правилно думите. Аз съм перфекционист и влизах няколко пъти в студиото на композитора Даниел Ганев да презапиша песента. Просто исках да изпипам всичко до последния детайл, преди да я предложа на публиката”, разказва Анелия.

Клипът към “Unutamam” вече е публикуван в официалния канал Planeta Official в YouTube, а от тази вечер ще бъде и в ефира на телевизия “Планета”.

КАТЕГОРИИ