“Дай ми още” от Анелия вече на пазара

“Дай ми още” от Анелия вече на пазара

Новият дългоочакван албум на Анелия, “Дай ми още”, вече е при многобройните й почитатели. Той е събрал най-добрите 15 мелодии на звездата, записани през последните години. Това е албум, който се роди с името си, без каквото и да е колебание. Водещата песен се появи през декември 2016-та, но това не й попречи да привлече интереса на меломаните и те да я предпочитат като хит през изминалата година. До момента “Дай ми още” има над 21 милиона преглеждания в най-популярния български YouTube канал – PlanetaOfficial. Освен заглавната песен “Дай ми още” в албума е включена и турската вeрсия на парчето “Unutamam”, донесла й две награди от южната ни съседка: за “Най-харесвана поп-фолк певица в Турция” и за “Най-слушана песен”.

Дуетни партньори на Анелия в този албум са Галин, Миро, Илиян, Kyriacos Georgiou. В албума е включена песента “Колеги”, която e трио с Илиян и DJ Живко Микс, както и “Моят мъж”, съвместен проект с орк. “Кристали”. Две са новите песни, които са непознати за меломаните – “Зоопарк” и “Тук ли си”. Специално за обложката на “Дай ми още” Анелия засне ексклузивна фототсесия с Теди Грозданов. Кадрите, които е подбрала певицата, са черно-бели, а на тях тя е повече от гореща.
Песните, включени в новия албум, ще бъдат представени на живо на концерта-промоция “Дай ми още” на 15 март от 19.30 часа в “Payner Club” в София.

КАТЕГОРИИ