“Дай ми още” отново на върха в “Планета Топ 20”

“Дай ми още” отново на върха в “Планета Топ 20”

Песента “Дай ми още” донесе втора поредна победа за Анелия в месечната класация “Планета Топ 20”. Парчето спечели сърцата на меломаните, покори дискотеките и затвърди позициите си на тотален хит този сезон. Анелия подготвя версия изцяло на турски език, която със сигурност ще донесе и международно признание за певицата. Звездата на телевизия “Планета” участва в януарското издание на музикалната класация с още две песни - триото Колеги” с DJ Живко Микс и Илиян, което се нареди на шеста позиция и самостоятелния проект “Гот ми е”, на 16 място.

Първата песен за 2017 година, “Мина ми” на Галена, по зрителски интерес е на втора позиция в “Планета Топ 20”. Певицата, която е в очакване на своя втори наследник, също има силно присъствие в музикалната класация на телевизия “Планета”. Горещото парче “#МамаУраган” е на 11 място, а тоталният хит “Пей, сърце” с Цветелина Янева ft. Азис продължава своето многомесечно присъствие в “Планета Топ 20” с 18 позиция. Предложението на Емануела, “Почти перфектен”, през януари си спечели третото място в музикалната надпревара. И певицата с изумрудените очи може да се похвали с още две песни, които зрителите класираха в “Планета Топ 20”.

Дуетът с Константин, “Не ме заслужаваш”, е на 13 място, а най-актуалният проект на певицата с Мария Цветкова, “Незабравима”, влиза в музикалната класация директно на 15 позиция.

Деси Слава е на четвърто място с хита “И на всички като тебе”, а нейната балада “И това ще преживея” зрителите класираха на 9 място. Челната петорка се допълва от актуалния хит на Галин ft. Преслава “Царя на купона”. Кои са другите отличници в “Планета Топ 20” за месец януари може да видите в официалния канал Planeta Official в You Tube.

КАТЕГОРИИ