Дамян Попов с два нови сингъла

Дамян Попов с два нови сингъла

От няколко дни поп изпълнителят на телевизия “Планета”, Дамян Попов, се е отдал на студийна работа, като почти готов е нов денс проект с работно заглавие - “Друг”. Във втория сингъл пък певецът ще ни изненада с така актуалния R’n'B саунд.

“Решил съм тази година да съм доста продуктивен, имам много идеи за дуети, та дори триа... Иска ми се да завърша и нов албум, като дори вече съм избрал име за тавата”

Междувременно проектът “Не виждам без теб”, който представи преди по-малко от месец, събира все повече популярност и се изкачва в родните поп чартове.

“Много съм щастлив, четейки коментарите, виждам че песента и клипът се възприемат доста добре, много хора се припознават в текста и го изживяват силно, което е нормално...в крайна сметка, кой не е забравял себе си в името на любовта?”,


коментира още изпълнителят и допълва, че новите проекти ще се появят през март, тъй като сега иска да даде малко повече живот на “Не виждам без теб” и сингъла “Утре”, който пък представи в дует със Светла Иванова в коледната програма на телевизия “Планета”.

КАТЕГОРИИ