Дамян Попов: Най-доброто предстои

Дамян Попов: Най-доброто предстои

С позитивна нагласа посреща новия сезон Дамян Попов. Поп певецът може да се похвали, че лятото на 2019-та бе доста динамично и ползотворно за него. След успешното начало, което постави в професионален план с премиерата на дуета с Жана Бергендорф - “Едно“, изпълнителят бе чест гост и на публиката в различни точки от България. Дългопол, Варна, Шабла отбелязаха своите празници с песните на Дамян Попов, а само след броени дни това ще направи и родния му град, Добрич.

Преди това обаче, за певеца предстои ново предизвикателство – той ще бъде част от журито на Международния конкурс за вокално изкуство “Морски звездички“ във Варна:

“Щастлив съм, че отново ще мога да допринеса за старта на музикалната кариера на нови, талантливи изпълнители, защото за всеки млад артист, подкрепата в началото на професионалния път е изключително важна“, не крие Дамян Попов.

Той споделя още, че след вълнуващите ваканции в Чехия, Португалия, Великобритания, Испания и Гърция, които са го заредили с много вдъхновение, вече е подготвил нов сингъл.

Песента ще бъде в стил регетон и ще предаде много хубави емоции на феновете, точно каквито владеят и самия него в момента:

“Аз знам, че утре може би... Най-хубавото нещо - навярно предстои!“, сподели Дамян Попов в една от най-новите си публикации в социалните мрежи.

КАТЕГОРИИ