Дамян Попов подготвя дует

Дамян Попов подготвя дует

След категоричния успех на сингъла “Твоето момче“, който се нареди сред най-харесваните и ротираните песни на Лято 2017, Дамян Попов издаде, че вече подготвя нова песен. Поп изпълнителят разкри, че сега е решил да изненада публиката с дует, а песента ще е съвместен проект с Миа, с която често можем да го видим на една сцена. Припомняме Ви, че през 2015 година пък те завладяха родните поп чартове с хита “Щом те видя”, над който работиха с Владимир Ампов - Графа и Калин Димитров. Този път изпълнителите отново ще работят с Калин Димитров по аранжимента, музиката на парчето е на Дамян, а за текста се довериха на Росен Димитров.

“Имаме желание още следващия месец да изненадаме почитателите ни с този дует, в момента финализираме записите и предстоят снимките на видеоклип. Свежо, бързо парче е и мисля, че ще направи впечатление“, разкрива подробности Дамян Попов пред www.planeta.tv и допълва, че работното заглавие на проекта е “Излез“.

Освен на студийна работа , изпълнителите често се отдават и на спорт, за да поддържат своята добра форма за снимките на видеоклипа. В дните, когато не е във фитнес залата, Дамян Попов предпочита разходките сред природата.
Последният маршрут, който сподели с Миа, бе до впечатляващия Боянски водопад, едно от най-интересните места, които могат да се видят на Витоша.

КАТЕГОРИИ